WS Development

Chestnut Hill, Massachusetts
Client: WS Development

Our culture has not changed, but this new space brings that culture front and center. People who came to see us in our old space didn’t get that. Now they do.”

Samantha David

COO, WS Development

Project Description

  • Corporate headquarters features high ceilings and warm wood finishes, supports teamwork, and reflects firm’s focus on social innovation.
  • Two-level open floor plan brings employees together in a sophisticated, welcoming “neighborhood” of natural gathering nodes.
  • Layout and design supports a strategic cultural transition to a more collaborative and innovative business model.

Photographer: Jasper Sanidad

Read Project Description

WS Development Stairs in Kitchen
WS Development Kitchen
WS Development Conference Room
WS Development private offices