Publicis Groupe

Boston, Massachusetts
Client: Publicis Groupe

Project Information

  • Publicis Groupe’s new 215,000-sf workplace was co-created with its 1,500 employees and our designers to reflect the identities and cultures of several different companies coming together for the first time.
  • The result is a flexible, 100% activity-based workplace that supports employee choice of where and how to work, while consistent floor plans unify the entire workplace.
  • Every floor features a joy space—an informal café on each floor that reflects the brand’s culture and preferences and provides an inviting space to collaborate, relax, and find inspiration.
  • Common amenity spaces include a grand two-story amphitheater, a makers lab, a conference center with reconfigurable walls, and a spacious top-floor café with a rooftop terrace for employees to come together for a meal, meeting, or functions.

Photography © Eric Laignel

A two-story amphitheatre at Publicis Groups allows for all-staff meetings and presentations
Top-floor communal cafe space at Publicis Groupe
Touch-down work setting for casual meetings or brainstorming with views of Post Office Square
Work neighborhood with variety of work stations for employees to choose from
Work terrace on Level 10 at Publicis Groupe in Boston