Charles River Associates Headquarters

Client: Charles River Associates, Boston, Massachusetts

Project Description

  • The activity-based headquarters for this global consulting firm supports both knowledge sharing and heads-down work within an iconic Modernist office tower.
  • Firmwide change management exploration process developed activity-based standards and space metrics for regional office implementation in tandem with location-specific interior design.
  • Office efficiency in technology-rich environment incorporates right-sized private offices, sit-to-stand desks, walking stations, team rooms, conference rooms, two-story great room café with kitchen, and a 1,200-sf outdoor terrace.

Photographer: Frank Oudeman

Award

The Edwin F. Guth Memorial Award for Interior Lighting Design

Illuminating Engineering Society – Boston and Rhode Island Section, 2017